Tommie Nordli ny Inköpschef på Sandbäckens

Tommie Nordli, ny inköpschef för Sandbäckens Group

Tommie Nordli har utsetts till ny inköpschef för Sandbäckens Group. Tommie efterträder Magnus Gustafsson som kommer att kvarstå i rollen som strategisk inköpare inom Sandbäckens inköpsorganisation och säkerställa en bra överlämning till Tommie. 

Tommie har lång erfarenhet av såväl strategiska som operativa inköp och kommer senast från en roll som kategorichef på Bauhaus.  

- Rekryteringen av Tommie är en viktig del i vår satsning på att göra Sandbäckens till en multidisciplinär installationskoncern och i att vässa vårt inköpsarbete ytterligare. Hans kompetens och erfarenhet inom el kommer att bli ett bra komplement till vår redan idag starka inköpsorganisation, säger Christoffer Järkeborn, koncernchef Sandbäckens Group 

Sandbäckens inköpsorganisation består idag av 6 inköpare som arbetar nära Sandbäckens över 45 lokala dotterbolag verksamma inom bland annat VS, ventilation, automation, sprinkler/brandskydd och kyla.

- Ett par dagar in på rollen har jag redan hunnit träffa många väldigt duktiga och engagerade medarbetare från de olika bolagen och jag känner verkligen att jag har hamnat helt rätt. Det är oerhört kul att få vara med och bidra till Sandbäckens fortsatta tillväxtresa, säger Tommie Nordli, inköpschef Sandbäckens Group

Tommie tillträdde rollen som Inköpschef den 2 maj och kommer att ingå i Sandbäckens koncernledning.

För mer information kontakta

Christoffer Järkeborn, Koncernchef 
Tel: 072-242 28 19
E-post: christoffer.jarkeborn@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies