Torun Rosén, HR-chef Sandbäckens Group

Torun Rosén, ny HR-chef inom Sandbäckens Group

​Torun Rosén har tillträtt som ny HR-chef på Sandbäckens. Torun kommer närmast från motsvarande roll på Åhléns och kommer att ingå i Sandbäckens koncernledning.

Torun har lång och gedigen erfarenhet av att utveckla och ansvara för en heltäckande HR-funktion. Under de senaste 10 åren har Torun bidragit och ansvarat för Åhléns HR-funktion och innan dess har hon erfarenheter från motsvarande uppdrag på Nya Remarkable RMS AB. 

- Jag vill hälsa Torun varmt välkommen till Sandbäckens. En av de avgörande framgångsfaktorerna i vår nya strategi: 5 miljarder i omsättning, 50 nya bolag och 500 miljoner i vinst är våra medarbetare. Torun kommer att ha en nyckelroll i vårt arbete med att skapa den bästa kulturen för människor och bolag att växa i, säger Christoffer Järkeborn, koncernchef Sandbäckens Group.

- Det är fantastiskt spännande att få vara med och bygga bolag med så tydligt tillväxtmål som Sandbäckens har. Och att få göra det med kultur, ledarskap och hållbarhet som hörnstenar tillsammans med superengagerade chefer och medarbetare känns så otroligt roligt, säger Torun Rosén, HR-chef Sandbäcken Group.

För mer information kontakta

Christoffer Järkeborn, Koncernchef Sandbäckens Group
E-post: christoffer.jarkeborn@sandbackens.se
Telefon:  072 242 28 19

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies