Bild: Katrineholms kommun

Rörproduktion levererar komplett VS-paket

I november 2017 togs det första spadtaget för byggnationen av Katrineholm och Vingåkers nya brandstation. I årsskiftet 2018/2019 beräknas stationen stå färdigställd och VS-installationerna utförs av Katrineholms Rörproduktion.

- Vi är stolta över förtroendet att, tillsammans med Tegelstaden Bygg, få vara en del av byggandet av den nya brandstationen. I det här projektet är vårt uppdrag att konstruera och installera ett komplett VS-paket omfattande värme, vatten, kyla, avlopp, andningsluft och tryckluft, säger Fredrik Wintervide, VD, Katrineholms Rörproduktion.

Utformningen av den nya brandstationen har tagits fram tillsammans med räddningstjänsten för att hitta optimala lösningar. I byggnaden, som kommer att ha en total yta av 2 750 kvm, installeras bland annat ett aggregat för reservkraft, vilket gör att fastigheten kan drivas även vid ett eventuellt strömavbrott. På taket kommer solcellsmoduler att monteras och dessa kommer att producera ungefär 39 MWh per år. Den nya byggnaden kommer att byggas enligt Sunda hus miljökrav.

Katrineholms Rörproduktion, som sedan i början av 2018 är en del av Sandbäcken-koncernen, är i huvudsak verksamma i Katrineholm, Flen och Vingåker. Verksamheten omfattar stora som små VS-entreprenader samt VS-service och kunderna sträcker sig från privatpersoner till stora fastighetsägare, industrier och offentlig sektor.

För mer information kontakta

Fredrik Wintervide
VD, Katrineholms Rörproduktion AB
Tel: 0150-36 35 60
E-post: fredrik.wintervide@rorproduktion.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies