Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Mats Åström och Peter Arvidsson

​Sandbäckens övertar Ömangruppen

Sandbäckens och Ömangruppen har per den 6 juli 2018 tecknat avtal avseende en verksamhetsövergång av Ömangruppen VS Teknik AB i Kalmar.

-  Vi är stolta över förtroendet och hälsar VS Tekniks medarbetare varmt välkomna till Sandbäckens. Deras engagemang, yrkeskompetens och breda erfarenhet kommer att bli ett starkt tillskott och en viktig framgångsfaktor i vårt arbete att etablera en framgångsrik verksamhet i Kalmar, säger Mats Åström, Koncernchef, Sandbäckens.

VS Teknik i Kalmar består av ett 20-tal medarbetare och omsättningen uppgick 2017 till cirka 50 Mkr.

-  Det känns tryggt att Sandbäckens, som en av Sveriges ledande VVS-koncerner, övertar vår VS-verksamhet och våra duktiga medarbetare i Kalmar. Vi kommer nu även att inleda ett ökat samarbete mellan bolagen, vars kärnverksamheter och spetskompetenser kompletterar varandra väl, säger Peter Arvidsson, VD, Ömangruppen.

Sandbäckens är idag en av Sveriges ledande leverantörer av rörtekniska tjänster. Koncernen fortsätter att följa sin offensiva tillväxtstrategi bestående av såväl organisk tillväxt som strategiska förvärv. Idag omsätter Sandbäcken-koncernen cirka 1,3 Mdr och omfattar ett 30-tal bolag med drygt 700 medarbetare.

För mer information kontakta

Mats Åström
Koncernchef, Sandbäckens
Telefon: 072-050 22 40
E-post: mats.astrom@sandbackens.se

Eller

Peter Arvidsson
VD, Ömangruppen
Telefon : 036-34 40 55
E-post: peter.arvidsson@omangruppen.com

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies